uuuuurrrrrri.jpg
 
 

VÄLKOMMEN!

Jag heter Jesper Ahlbom och äger tillsammans med min pappa Familjen Ahlbom som idag består av flertalet krogar och nattklubbar i Stockholm. Vi har i över 30 år roat Stockholms krogpublik och drivs av att våra gäster gillar det vi gör och har roligt på våra ställen. 

 
 
hornhuset_mini.jpg
 
 


Hornhuset

I hippa Hornstull ligger vårt eget hus - Hornhuset, med sina tre våningar där varje våning har sitt eget koncept och meny. Latin- och Sydamerikanskt på Cebicheria Barranco, streetfood från alla världens hörn på Laika och italienskt på Enzo’s, Restaurang, bar, sport, klubb och takterrass - allt samlat i ett och samma hus.


RING: 08-525 202 60   MAILA: hornhuset@ahlbom.se

 
rigoletto_mini.jpg
 
 

Bistro Rigoletto

Bistro Rigoletto är en fransk bistro i hjärtat av Stockholm mitt på Kungsgatan direkt i anslutning till den anrika galabiografen Rigoletto. De klassiska rätterna serveras i en miljö som skulle kunna vara som hämtad från det tidlösa Paris. I baren serveras klassiska cocktails och franska viner. Förutom de 100 middagsplatserna i matsalen har vi en VIP-bar på övre plan inne på biografen. Bistro Rigoletto har öppet sju dagar i veckan från lunch till sen kväll.


RING: 08-502 571 20   MAILA: bistrorigoletto@ahlbom.se

 
 
rearearaeraer.jpg

På Arenavägen 75 ligger nattklubbarna Colosseum & Backdoor

 


Colosseum

På Colosseum i Tolv Stockholm, hittar du ett ultramodernt dansgolv som rymmer allt ifrån 800 till 2000 gäster beroende på hur många som vill dansa! Vill du kunna sitta ner och prata med dina vänner, då kommer du älska vår lounge med skönt gung och goda cocktails. Sist men inte minst står en schlagerbar till förfogande för er som är sugna på att sjunga med.

MAILA: info@colosseumnattklubb.se


BACKDOOR

The best and gayest nightclub north of Ibiza!
Följ Backdoor på Facebook.

solidaritet_mini.jpg
 
 

Solidaritet

Fokus på elektronisk dansmusik präglar Solidaritets musikutbud och några av landets och världens bästa dj:s spelar regelbundet på nattklubben. Med det centrala läget precis vid Stureplan har Solidaritet blivit en samlingsplats för de som är ute efter en öppensinnad och okonventionell festupplevelse ända in på de tidiga morgontimmarna.


 
 

Företaget

Jag heter Jesper Ahlbom och äger tillsammans med min pappa Familjen Ahlbom som idag består av flertalet krogar och nattklubbar i Stockholm. Vi har i över 30 år roat Stockholms krogpublik och drivs av att våra gäster gillar det vi gör och har roligt på våra ställen. 

1983 köpte min pappa, Sören Ahlbom, söderkrogen Lilla Paris, som han drev fram till 1988. Året efter tog vi över Kvarnen, redan då en av landets mest anrika ölhallar.

Kvarnen sålde vi 1997 men stannade kvar på Söder då vi startade Folkhemmet, som var ett av de första etablissemangen i det hippa SoFo-området. Succén gav oss möjligheter att expandera vilket resulterade i Storstad som kommit att bli en modern Vasastanklassiker. När grannbutiken Olssons Skor gick i graven 2001 tog vi snabbt över lokalen och gjorde om den till en musik- och trendmedveten bakficka.

2003 intog vi Östermalm och öppnade Hotellet. Storsatsningen blev snabbt populär, mycket tack vare den stora trädgården- en av kvarterets främsta vallfärdsplatser vår- och sommartid.

Med ambitionen att finnas i alla stadsdelar etablerade vi oss i nybyggda Hammarby Sjöstad år 2004. Resultatet blev restaurang Göteborg som idag drivs av min bror Niklas Ahlbom.

Efter flera framgångsrika restaurangkoncept var vi nu sugna på en renodlad nattklubb som kom att bli Solidaritet. Genom en ambitiös musikprofil blev klubben snabbt en av Stureplans allra mest besökta nattklubbar.

Under flera år valde vi att förvalta men kände oss redo att kliva in i en expansiv fas 2012. Först ut blev vår fransos Bistro Rigoletto på Kungsgatan, som i samband med att biografen Rigoletto återinvigdes, öppnade i april. Ett år senare slog vi upp dörrarna till vårt egna hus på tre våningar i Hornstull som fick namnet Hornhuset med dess verksamheter Enzo´s, Laika och Torget.  I november 2015 bytte Torget skepnad och förvandlades till en peruansk cebicheria som fick namnet Cebicheria Barranco.

I samband med att Tele2 Arena projekterades klev vi in som aktörer på de kommersiella ytorna under arenan vilket resulterade i Davaj Deli, karaokebaren &E, fotbollsrestaurangen Enzo's, nattklubben Colosseum och eventlokalen Ballroom 12 som alla öppnade under 2013.

Välkomna att besöka våra krogar och nattklubbar som alla är en del av Familjen Ahlbom!

 

Kontakt


Våra koncept

Solidaritet

Peter Ohlsson
+46 (0) 8 678 10 50
peter.ohlsson@solidaritet.eu

Bistro Rigoletto


+46 ( 0) 8 502 571 20
bistrorigoletto@bistrorigoletto.se

Hornhuset / Enzos

Hannes Nilsson
+46 (0)73 948 84 57
hannes.nilsson@hornhuset.se

Arenavägen75/ Colosseum

Christian Lyth
+46 (0)70 771 17 02
christian.lyth@ahlbom.

Huvudkontor

Familjen Ahlbom Restauranger AB
Box 5078
121 16 Johanneshov
info@ahlbom.se

VD/Ägare

Jesper Ahlbom
jesper.ahlbom@ahlbom.se

CREATIVE DIRECTOR

Martin Johansson
martin.johansson@ahlbom.se

OPERATIVCHEF

Anders Backman
anders.backman@ahlbom.se

 


Jobba hos oss?

Är du intresserad av att söka joss hos oss? Gå isåfall vidare in för mer info här:

http://restaurangrekrytering.se/